Dr. Florence Desmidt

Dr. Florence Desmidt

Dr. Florence Desmidt. Voor velen al gekend binnen Lightfalls! Zij versterkt ons voortaan op woensdag als esthetisch arts.

Dr Florence Desmidt studeerde af met onderscheiding in 2016 via de Universiteit Gent als basisarts en verdiepte zich nadien 2,5 jaren als urologe/chirurge(-in-opleiding) in zowel buiten- als binnenland. Nadien besloot ze haar carrière een nieuwe wending te geven en startte ze haar opleiding tot huisarts welke ze met succes heeft afgerond. Ze is binnen haar vakgebied gepassioneerd in alles van dermatologie en kleinere chirurgische ingrepen.

Al tijdens haar opleiding tot huisarts nam Dr. Florence al heel regelmatig deel aan congressen, workshops en bijscholingen om maximaal geïnformeerd te blijven over alle mogelijke technieken en producten.
Dr. Florence legt zich bij ons toe op de niet-chirurgische esthetische behandelingen.

Ieder mens is uniek; ze gelooft in een persoonsgerichte benadering waarbij, na een eerlijk advies en uitleg over de mogelijke verwachtingen, gestreefd wordt naar een zo natuurlijk mogelijk resultaat. Je kan bij Dr. Florence terecht voor injectables (fiilers, botox, skinboosters) en PRP-behandelingen.

Maak een afspraak