Over Lightfalls

"In 2017 zijn wij begonnen met het samenbrengen van voornamelijk esthetische specialisten. Sindsdien, anno 2024, hebben wij een sterke organische groei doorgemaakt en zijn wij geëvolueerd naar de clinic die we vandaag zijn. Voortkomend uit de specifieke behoeften van onze cliënten/patiënten hebben wij diepgaandere inzichten verworven. Hieruit kunnen wij niet anders dan concluderen dat ware schoonheid voornamelijk van binnenuit komt. Met onze esthetisch en regeneratieve expertise, gekoppeld aan een uitgebreide begeleiding op het gebied van levensstijl, voeding, en meer, streven wij ernaar niet alleen de buitenkant te verbeteren, maar ook gezond genieten te bevorderen. Want gezondheid en energie vormen, wat ons betreft,de kern van alles. Bij ons staat de cliënt/patiënt werkelijk centraal, wat voor ons betekent dat als wij ervan overtuigd zijn dat een andere arts of discipline beter aansluit bij de behoeften, wij altijd zullen doorverwijzen naar door ons gevalideerde experts. Ons doel is om elke cliënt en patiënt daadwerkelijk te begrijpen en op die manier écht bij te dragen aan hun welzijn. Wij streven er dan ook naar om voortdurend op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen en cutting-edge technieken, zodat wij jou altijd de meest effectieve behandelingen en producten kunnen blijven aanbieden." - Fred Braet, Oprichter

Kantoorgebouw Lightfalls

Ons team

Ons team staat klaar om je met de glimlach te ontvangen. Elk van ons is gepassioneerd door wat we doen en streeft er elke dag naar om jou perfect te behandelen en te begeleiden.

Waar staan wij voor?

  • Medische expertise

    Lightfalls bestaat uit een team van topexperten. Door onze kennis, ervaring en professionaliteit kunnen wij jou steeds voorzien van de meest doeltreffende behandeling.

  • Innovatieve werkwijze

    Wij zijn steeds op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de regeneratieve, cosmedische geneeskunde en (medische) esthetiek. Wij gaan na of deze cutting edge technieken wel zo effectief zijn als ze beloven vooraleer wij ze bij Lightfalls aanbieden. Op die manier vind je bij ons enkel behandelingen die echt werken.

  • 5* - service

    Wij willen je in een aangenaam kader onze behandelingen aanbieden. Voor ons is jouw comfort en de sfeer waarin je een behandeling krijgt zeer belangrijk. Bij ons sta jij als klant centraal en begeleiden we je persoonlijk van begin tot einde.

Maak een afspraak

Onze missie bestaat erin om je gezonder, mooier en vooral gelukkiger te maken. Bij ons sta jij echt centraal!

Maak een afspraak