Els Cornelis

Els Cornelis

 

In 2010 begon mijn zoektocht naar diepgaande kennis rond het verband tussen voeding, levensstijl en omgeving en de impact daarvan op ons fysiek en mentaal welbevinden.

De tocht voerde me naar het biochemisch Instituut voor Orthomoleculaire kennis (BIOK).

Daar zocht en vond ik de biochemische verklaringen.

Na jarenlang studeren en bijscholen kreeg ik de kans om bij BIOK aan de slag te gaan als wetenschappelijk medewerker, auteur, consultant en lesgever. Dit gaf me de kans om me razendsnel bij te scholen, nieuwe inzichten op de voet te volgen en steeds de meest actuele kennis in de achterzak te hebben.

Om de vinger aan de pols te houden, is het een zegen de functionele wetenschap op de voet te blijven volgen alsook zelf actief te blijven in het veld via contenwriting en het geven van webinars, zowel voor bedrijven als via onze eigen praktijken.

De voorbije jaren gaf ik mijn opgedane kennis verder door. Startende in een groepspraktijk en sedert de zomer van 2019 in samenwerking met verschillende functionele artsen. Doorheen al deze boeiende en avontuurlijke jaren mochten we al vele mensen begeleiden naar een betere versie van zichzelf.

Tot slot nog dit: aan de hand van actuele tools waaronder laagdrempelige complementaire bloedtesten, DNA- en microbioomtesten, lukt het ons om zowel nutritionele informatie als het DNA of genoom van onze cliënten in kaart te brengen. Dit geeft ons een schat aan informatie waarmee we onze cliënten telkens naar hun next level brengen.

Geen giswerk voor ons, want meten is weten!

Maak een afspraak