Regenerative clinic

We streven ernaar continu op de hoogte te blijven van de nieuwste evoluties en cutting edge technieken zodat we jou altijd de meest effectieve behandelingen en producten kunnen aanbieden.

Medische expertise

Lightfalls bestaat uit een team van topexperten. Door onze kennis, ervaring en professionaliteit kunnen wij jou steeds voorzien van de meest doeltreffende behandeling.

Innovatieve werkwijze

Wij zijn steeds op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de regeneratieve, cosmedische geneeskunde en (medische) esthetiek. Wij gaan na of deze cutting edge technieken wel zo effectief zijn als ze beloven vooraleer wij ze bij Lightfalls aanbieden. Op die manier vind je bij ons enkel behandelingen die echt werken.

5*- service

Wij willen je in een aangenaam kader onze behandelingen aanbieden. Voor ons is jouw comfort en de sfeer waarin je een behandeling krijgt zeer belangrijk. Bij ons sta jij als klant centraal en begeleiden we jou persoonlijk van begin tot einde.

Ons team

Ons team staat klaar om je met de glimlach te ontvangen. Elk van ons is gepassioneerd door wat we doen en streeft er elke dag naar om jou perfect te behandelen en te begeleiden.

Dr. Chris Cambré

ARTS - ESTHETIEK & REGENERATIEVE GENEESKUNDE

Dr. Marijke Aerts

Esthetische en regeneratieve gynaecologie

Dr. Karolien Stevens

Esthetische en regeneratieve gynaecologie

Dr. Anita Van Domselaar

Anesthesist - Pijnspecialist en regeneratieve geneeskunde

Sara Ottevaere

HUIDCONSULENTE

Dorothee Versavel

Huidconsulente

Frederik Braet

Founder - Health Coaching

Onze missie bestaat erin om je gezonder, mooier en vooral gelukkiger te maken. Bij ons sta jij echt centraal!

ONTDEK ONZE BEHANDELINGEN arrowright