Cosmedic clinic

We streven ernaar continu op de hoogte te blijven van de nieuwste evoluties en cutting edge technieken zodat we u de meest effectieve behandelingen kunnen aanbieden.

Medische expertise

Lightfalls bestaat uit een team van experten in hun vak. Door onze kennis, ervaring en professionaliteit kunnen wij u voorzien van de meest doeltreffende behandeling.

Innovatieve werkwijze

Wij zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de medische esthetiek. Wij gaan na of deze cutting edge technieken wel zo effectief zijn als ze beloven vooraleer wij ze bij Lightfalls aanbieden. Op die manier vindt u bij ons enkel technieken die echt werken.

5*- service

Wij willen u in een vijfsterren kader onze behandelingen aanbieden. Voor ons is uw comfort en de sfeer waarin u uw behandeling krijgt zeer belangrijk. Bij ons staat u als klant centraal en begeleiden wij u persoonlijk van begin tot einde.

Ons team

Ons team staat klaar om u met de glimlach te ontvangen. Elk van ons is gepassioneerd door wat ze doen en streeft er elke dag naar om u, onze klant, perfect te behandelen en te begeleiden.

Sara Ottevaere

(Medisch) Huidconsulente

Laurine De Vreese

PR & Patientenbegeleiding

Frederik Braet

Zaakvoerder

Dominique De Kroon

Verpleegkundige

Dr. Piet De Merlier

Dermatoloog

Dr. Chris Cambré

Vaatchirurgie

Dr. Jo Peeters

Esthetisch arts

Onze belangrijkste missie is om u gelukkiger, gezonder en mooier te maken. In onze clinic staan uw wensen centraal.

ONTDEK ONZE BEHANDELINGENarrowright